Doxicilina se ia timp de o saptamana (mai exact o folie de 10 capsule). Daca in acest timp nu-si face efectul, atunci este vorba de o infectie cu o bacterie foarte rezistenta sau nu este infectie.
Cosurile apar la varsta adolescentei din cauza schimbarilor hormonale. Cel mai eficace remediu este tratamentul cu drojdie proaspata (cauta intre raspunsurile TPU "drojdie proaspata", date de mine, sunt multe).
Eu am scapat de o infectie cu puroi pe piele, care a recidivat, cu un tratament natural, recomandat de cineva:
Se aduna o cantitate maricica (o punga de nailon de cumparaturi) de planta "ROSTOPASCA", rupt din radacina. Se aleg exemplare de 30-50 cm inaltime, la ruperea carora apare o zeama portocalie.
Se spala plantele de praf si se storc intr-un robot storcator de fructe. Va rezulta un suc de cloare verde-inchis, care se va inchide la culoare cu timpul. Trebuie sa preparam cel putin un jumat de litru.
Sucul rezultat se pune intr-o sticla si se pastreaza in frigider. Zilnic se amesteca o lingura din acest suc intr-un pahar de apa si se bea.
Cura de dezinfectare va avea o durata de 3-4 saptamani, timp in care infectia va disparea.
Nu trebuie s-o cumperi, creste peste tot: in curti, gradini, parcuri etc.
E o planta care ramane verde deseori si iarna, are flori de culoare galbena si la ruperea trunchiului apare un suc portocaliu (spre rosu). Aceea zeama portocalie se foloseste pentru negi - si nu numai.
Planta are multe efecte terapeutice:
https://www.csid.ro/......s-11484447
Incearca sa iei Acnee out pastile. Nu e antibiotic, e ceva complex de vitamine, trebuie luata o pastila pe zi, dupa ce mananci, aproximativ la aceeasi ora, adica nu e ca antibioticul dar nici sa iei azi dimineata maine seara si iei timp de 90 de zile (3 cutii trebuie sa cumperi, fiecare cutie are 30 de pastile).
Prin piele iese surplusul -tot ceea ce organismul nu (mai) poate folosi. In adolescenta hormonii de crestere explodeaza; ei ajuta la dezvoltarea intregului organism. Dar ceea ce este prea mult se transforma in... acnee.
Nu ai nevoie de creme sau antibiotice. Daca te apuci de un sport, de orice fel de miscare, atunci lucrurile vor reveni la normal. Hormonii vor fi "consumati" si nu se vor mai manifesta urat. Esti in perioada de dezvoltare; de aceea acum este timpul pentru miscare. Fa-ti planuri pentru orice miscare fizica ti-ar place sa faci.
Carnea si zahărul atrag bacteriile in corp și prezenta lor este observată cu ajutorul acneei. Este un semn care arată că nu duci un stil de viață sănătos și inloc sa ai bacterii bune, ai parte de cele nocive.
Incearca sa mananci mai sanatos in primul rand. Cosurile apar de la toxine care nu sunt eliminate cum trebuie din corp. Toxinele se elimina cel mai bine prin scaun si de aceea trebuie sa ai unul pe zi sau maxim la doua zile. Daca au trecut 3 zile fara sa mergi la toaleta fii sigura ca toxinele sunt inca in corpul tau. Am observat lucrul asta la mine si de cand merg la toaleta o data la 2 zile mi-au disparut cosurile.
Bea multă apă, chiar și atunci când nu îți este sete. Încearcă să bei 2 l pe zi. Mănâncă fructe zilnic, fă puțin sport ( ai putea să alergi 30 de minute pe zi )
Mănâncă mai puțină carne și alimente ce conțin mult zahăr.
Nu ai nevoie neapărat de pastile / creme etc.
Bunăă. Cam aceeași problemă am avut-o și eu acum ceva timp. O să îți spun ce am făcut eu, pentru că am scăpat în totalitate de coșuri. Bun, deci. in primul rând mă "spălam" în fiecare dimineață și seară cu ceai de mușețel, adică luam o dischetă sau vată si tapotam pe față, pentru s intra mai bine în piele, apoi dimineața mă dădeam cu ulei de cocos, iar seara cu cremă de gălbenele, o lăsam pe față peste noapte. În aproape două luni am scăpat de toate coșurile. Mult succes!
Pai daca te spalai cu ceai de musetele dimineata si seara atunci cum dimineata mai aplicai uleiul de cocos? sau seara cum te dadeai cu crema de galbene? Asteptati sa se usuce tenul dupa ce te dadeai cu ceai de musetel si aplicai dupa ulei de cocos/ crema de galbenele?
Da, dupa ce ma spalam, aplicam crema sau uleiul
Deeaandreea9156 întreabă: