anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema...cum as putea sa scap de cosurile dupa spate? am folosit mai multe creme date de doctori dar nimic... ce as putea sa fac?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ellene a răspuns:

Nu stiu ce fel de cosuri ai pe spate dar incearca sa te duci la plaja. Poate se mai usuca de la soare happy. Stiu pe cineva care a scapat cat de cat cu plaja si o crema oarecare... plus de asta o sa ai un bronz fain.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Solutie de oxacilina in ser fiziologic (1 capsula de oxacilina dizolvata in 5 ml (o fiola) de ser fiziologic. In marea majoritate a cazurilor functioneaza excelent.

| ShaKuri a răspuns:

Si solutia de oxaciliena in ser... te dai cu ea pe spate? sau inghiti?

| emy_5418 a răspuns:

Si eu aveam probleme cu koshurile...incearca cu frunze de aloe. cu acel likid sa te ungi...stii k ajuta!

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

@ShaKuri: te dai pe zona afectata de cosuri. Cosurile apar din cauza infectarii unor zone unde metodele imunitare nu ajung. Oxacilina functioneaza impotrica acelor microorganisme.