Daca de 3 ani te confrunti cu acelasi lucru noapte de noapte banuiesc ca e foarte obositor pentru tine. Vorbeste cu medicul de familie si el o sa procedeze cum crede de cuviinta:iti prescrie un sedativ bland sau iti da o trimitere la psiholog sau psihiatru.
Pai de obicei oameni viseaza lucruri urate cand au probleme sunt stresati si au prea multe griji pe cap.
in mod normal daca ai observat tu poti sa iti controlezi visele nu stiu daca tu poti eu una pot adica 1 data am putut,
cand visesi, visezi nu te gandesti ca visezi nu realizezi e ca un film care ruleaza pana ce bateriile tale au fost incarcate sau pana cand ceva te-a trezit.
cum iti spunema 1 data mai de mult visam ceva era ceva frumos, si parea foarte real vorbeam cu o persona imi spunea ceva frumos si mie imiplaceea era ceva ce eu imi doarema sa aud iar eu i-am spus : ''acum visez!'', si m-am trezit
lucruile astea urate le visezi pentru ca tu vrei sa le visezi
uneori visezi lucruri ce ti s-au intamplat peste zi, ceva ce ti-a ramas in minte te-a socat de ex : m-a sunt o prietena si mi-a zis ca si-a facut un iubit, apoi eu am visat-o pe amica mea si iubitul ei, se facea ca iubitul ei era foarte dur si ma rog nu o lasa sa faca ce vroia ea.
in fine sper ca ai inteles
cred ca ar trebui sa ai grija ce mananci seara pentru ca unele alimente iti pot crea o stare care pot duce la crearea acestor vise: alimente cum ar fi ciocolata.
mi-e mi se pare ok sa mergi la un psiholog, eu am la scoala si desi eu nu am nici o problema ne cheama periodic pe fiecare in parte si discuta cu noi, si ii spun ce mi s-a mai intamplat dar dupa ce vorbesc cu domana aceea ma simt ciudat nelinistita, i-am zis ca am o problema cu gelozia si ea a venit cu niste definitii si mi-a umplut capul cu tampenii problema mea nu mi se parea asa grava pana sa vorbesc cu ea, dar dupa nu imi puteam scoate din cap vorbele ei si nici nu am rezolvat problema.
eu zic sa incerci sa fi mai stapn pe tine insati, pentru ca uneori nici psihologul nu are ce sa iti faca sunt persone care nu reactioneaza la tratamentele date de psihiatri, psihologi
spune si tu rugaciunea ca nu strica poate te mai linisteste si incerca sa te gandesti la ceva frumos cand te pui in pat
Salut! Interesant articolul: http://www.eva.ro/psihologie/autocunoastere/visele-articol-6173.html
Deasemeni: http://www.unica.ro/......-9633.html
Chiar daca articolele se adreseaza in general fetelor, sunt susceptibile baietilor. :)
Poate un Lapte cald baut seara inainte de culcare timp ce cel putin 2 saptamani te-ar ajuta. Santate!