anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema...de cate ori incerc sa-mi las unghii mari mi se murdaresc si se fac foste urate.Eu sunt de la tara si e foarte aiurea nu pot sa imi tin unghi mari de loc toata ziua trebuie sa le scobesc si daca fac asta mi se strica teaca e nasol rau am 12 ani si as vrea si eu unghii mari va rog ajutati-ma. Va multumesc frumos celor care imi dau si mie sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Taie-le scurt si scapi de problema. De altfel, este neigienic sa porti unghii lungi si destul de urat.

| arrriadna a răspuns:

Pai ai mai multe optiuni:
1- dupa ce faci treaba in curte sau asa ti le speli cum trebuie cu periuta si ai mereu grija sa fii data cu un lac-intaritor de unghii;
unghiile se strica/ exfoliaza daca le scobesti: deci NU => periutza.
2- inainte sa te apuci de treaba (stiu, o sa ma injuri) te dai cu crema doar pe unghii si se curata mai repede la spalat dup-aia;
3- le tai mai patratzos (nu ascutit) ca sa previi ruperea unghiilor in timp.
Si cam atat. Putem noi povesti pana maine, ideea e sa te speli f des, altceva n-ai ce face. Sa stii ca si in oras e praf si jeg, singurul avantaj e ca dai drumul la robinet mai repede, atat.
Lasa-ti periuta de unghii la indemana ca alta sansa nu ai, pe bune.