| barbualexandru a întrebat:

Am si eu o problema. de ceva timp ( cam 7 luni) sunt putin vanat la ochi si nu stiu de ce. Nu este grav dar tot timpul zici ca ori mi-a dat unul un pumni in ochi ori nu am dormit de 2 zile sad...am incercat cu creme pentru. fata dar nu sunt eficiente deloc...could someone explain wtf I have?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Cearcanele sunt de cele mai multe ori ereditare, dar stresul si oboseala le pot amplifica. Apar la inceput in coltul interior al ochiului si se raspandesc in linii curbe pe toata zona de sub pleoapa inferioara. Cearcanele sunt cauzate de acumularea toxinelor si de problemele de circulatie. Cand pigmentii din sange nu curg in mod adecvat prin vasele de sange si sunt blocati in tesuturile conjunctive, dau pielii o nuanta diferita de cea normala. Din aceasta cauza apar nuantele de galben, violet sau negru sub ochi. Poti folosi produsele pe baze de plante sau infuzii din anumite plante care ajuta la prevenirea sau estomparea cearcanelor. Cunoscute pentru efectele lor benefice sunt ceaiul verde si arnica. Vitamina E este foarte buna pentru tonifierea vaselor de sange fragile. Pe faţă se unge cu unguent de gălbenele sau ulei de măsline.

| anss23 a răspuns:

Ai pisica sau caine? Esti sigur ca te-ai spalat pe maini cu sapun bine inainte sa mananci? S-ar putea sa ai niste paraziti. Poate toxocara. Fa-ti analize de sange.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca te bate mama ta'n somn.
Acuma serios, daca o freci 10 ore pe zi in fata calculatorului, normal ca esti vanat la ochi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca te bate mama ta'n somn.
Acuma serios, daca o freci 10 ore pe zi in fata calculatorului, normal ca esti vanat la ochi.

| adrianaa a răspuns:

Vezi ca exista la farmacie creme speciale pentru vanatai

| RalLuca_3731 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un dermatolog.deoarece s-a putea sa ai o ciuperca.si poate sa-ti apara in mai multe locuri.