anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema.De vreo 2 luni si ceva eu nu mai dorm deloc bine.Ma culc dupa ora 4 dimineata si cand ma trezesc am o senzatie de voma si sunt ametita.As vrea sa pot dormi mai devreme, dar pur si simplu nu pot! Nu stiu ce metode sa mai aplic. poate imi spune-ti voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Nu manca nimic greu digerabil pentru stomac dupa 8 seara, nu manca fructe seara pentru ca fructele iti dau energie, incearca sa bei o cana cu lapte cald sau ceai de sunatoare indulcit cu miere, chiar ajuta.

| MyObsession a răspuns:

Încearcă să bei o cană de lapte cald pe la ora 22.Deschide geamul sau rabatează-l înainte să te bagi în pat,aşa va fi un aer curat care te va liniştii.Să nu faci prostia să iei somnifere,unii sunt alergici şi fac urât, dar suntşi nesănătoase dacă le iei în fiecare seară.
Altă problemă ar fi bioritmul dereglat.Să nu faci sport înainte de a dormii, fiindcă îţi dă un plus de energie.

| FlavDinNou a răspuns (pentru MyObsession):

Şi cu smântana cum rămane! Cu "rabatatu" sigur nu esti şoferiţa de tir.
P.S status update diacritice

| MyObsession a răspuns (pentru FlavDinNou):

Nu am înţeles nimic din ce ai zis, dar dacă gândeşti poţi să rabatezi geamul dacă ai TERMOPANE.

| ken3002 a răspuns:

1 iei somnifere sau 2 inchizi ochi mai devreme si te gandesti la ceva calm

| Ţăcă a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie sa adorm tot in jur de ora 4, insa dupa ceva timp s-a reglat totul si puteam sa adorm linistita la orice ora. Probabil ai diferite ganduri in minte care nu pot astepta pana a 2 zi. ori esti mult prea agitata, parerea mea big grin Sper sa ai un somn placut de azi inainte :*