| nicolla2010 a întrebat:

Am si eu o problema. Diferenta intre sani ii mai tare decit trebuie sa fie crying. Am fost la multi doctori si mi-au zis care mai de care, care ca se va regula care nu stiu care e problema sau ca e din cauza pubertatii si tb sa mai astept. Deci, a mai trecut ceva timp si nu s-au produs schimbari. sad Mai are cineva problema asta? A rezolvat-o cineva? sad

Va rog fara insulte, chiar sufer mult din cauza asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Toata lumea are un san mai mare si unul mai mic. daca la tine diferenta este prea mare, nu prea ai ce face decat sa astepti. Adica macar pana la 16-17 ani. In timpul asta fa mult sport care sa implice muschii pieptului.

| foxi a răspuns:

Nu e nici o problema, toata lumea stie ca e aceasta diferenta! In timp nu ramane o difernta asa stridenta!

| Cubulets a răspuns:

Mie mi s-a zis ca nu exista nimeni sa nu aiba un san mai mare decat celalalt si oricum si la mine se observa dar pana va fi diferenta foarte mica cu putintica vata si o bustiera se rezolva

| nicolla2010 explică:

Am deja 17 ani, si zic stiu ca tb sa fie diferenta isa la mine diferenta e mai mare decit tb ea sa fie

| Iluska a răspuns (pentru nicolla2010):

Am aceeasi problama ca la tine poate chiar m-ai profunda ...am 22 de ani si la fel de la 12- 14 ani cand stim cu toti ca corpul uman deja incepe sa produca anumite schimbari fizice la fel, sanul drep s-a marit ajungand la o marime destul de mare iar cel stang sa zic ca a ramas cat un mar sau o piersica...am fost si eu la ginegolog sa ma interesesz sa vad cum as putea sa rezolv aceasta problema si mi-au dat un singur raspuns si acela este "Nu avem ce sa facem, ne vedem la bisturiu " asta a fost raspunsul.Imi pare rau ca nu pot sa te ajut dar si eu sunt in aceeasi situatie, te inteleg. stiu ca este destul de greu.