| SPINOZA a întrebat:

Am si eu o problema. Dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare de stomac si de cap. Cand vroiam sa merg la baie pentru ca ma stricasem la stomac am vazut alb in fata ochilor [ ca senzatia aia de scadere a tensiunii] si pana la baie era sa lesin. Timp de cateva secunde nu mai stiam de mine nu mai eram constienta. Ce as putea sa am sunt fata multumesc pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate de la oboseala acumulata in ziua de ieri sau ai dormit putine ore (cu referinta la ameteala) iar durerile de stomac si cap se pot datora de la alcool sau mancarea care ai mancat-o sa nu iti fi cazut bine sau ai bagat prea mult la stomac.

| aleCsandrra a răspuns:

Pai. s-ar putea sa iti vina probleme. cu musafiri. Daca stii despre ce vorbesc. Asa mi s-a intamplat si mie ieri. Dar si acum nu ma simt prea bine. sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa fie si de la infometare, asta daca practici. insa iti recomand un doctor

| BlackCatGirl a răspuns:

Pai poate ai lipsa de calciu sau de magneziu. Cred ca ar trebui sa mergi la medic ca pote trebuie sa iei niste vitamine (sa nu iei nimic pana nu iti spune medicul ).