anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema! Din cauza unei dureri de burta insuportabile nu am putut dormi o noapte intreaga.Pur si simplu simteam nevoia sa ma foiesc in pat din 2 in 2 minute. Urmatoarea seara nu am mai avut probleme cu burta dar nu aveam somn, desi eram obosit.Inchideam ochii si somnul pur si simplu nu aparea.A treia seara am recurs la somnifere.Am luat 2 dar nimic.Am avut o perioada in care simteam ca plutesc dar nu am adormit.Somnul a venit pe la ora 3 insotit de transpiratii si tremur.Probabil am un atac de panica.Pe parcursul noptii ma gandesc daca nu adormnici in seara asta, daca iau somnifere de geaba, de ce nu isi fac efectul mai repede...si tot felul de prostii.Voi ce sfaturi imi dati.In seara asta imi propun ca,inainte de culcare sa iau o pastila anti-stres,sa imi fac un ceai de tei si, odata cu el, sau iau si un somnifer.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
bea un ceai calmant cu miere, adica un ceai de tei..incearca sa nu mai fi stresat.
O zi frumoasa aihappy

| MisterSTAG a răspuns:

La doctor am fost de a doua zi si mi-au spus ca am gastrita.Mi-ai prescris un medicament, Controloc.Astazi am fost din nou pentru problema cu insomniile si mi-au spus ca s-ar putea sa fie reactii adverse de la Controloc.Am citit si eu prospectul si, in jur de 80% le am si eu.Din pacate am apucat sa iau si azi dimineata. Sper sa adorm totusi in seara asta iar de maine nu mai iau.

| Astella a răspuns:

Trebuie sa ai grija, poti sa iei ce vrei, dar treci si pe la doctor...nimeni de aici nu poate sa stie cu exactitate ce ai, ca sa te ajute.

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Problema ta este cauzata si de stres dar si de faptul ca, corpul tau produce endorfine care vor sa inlocuiasca viteminele si mineralele din corp. Pentru ca, corpul tau sa adoarma ii trebuie morfina in stare lichida care este produsa cu ajutorul mineralelor. Asta explica de ce ai transpirat, nu trebuie sa iei somnifere deoarece morfina din ele nu este naturala asa ca va fi respinsa. Ceva din alimentatia ta a dat peste cap metabolismul cauzand toate astea. DUTE urgent la doctor pentru ati prescrie un tratament, pana atunci nu mai lua somnifere situatia ta se poate agrava.