Nu, la varsata adolescentei se intampla mereu asta, sunt dereglari hormonale, nimic anormal, stai linistita. :*
Simptomele tale sunt perfect normale si la fel sunt si eu inainte de a-mi veni ciclul.
stai linistita, nu in fiecare luna apar exact aceleasi simptome. in plus, acum este o schimbare brusca de temperatura, si poate fi de la asta
stai calma,. nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Nu in fiecare luna apar simptomele cu care esti obisnuita, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi
Bună!
NU este nici o problemă!
Uneori, se poate schimba aspectul/durata menstrei sau a simptomelor pre/menstruale - în funcţie de "transformările" prin care trece organismul.
Oricum, din moment ce coşurile şi durerile de burtă şi-au făcut simţită prezenţa, înseamnă că totul e ok.
Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi!
Toate cele bune.
Nu neaparat. Atata timp cat nu ai avut contact sexual neprotejat, nu este cazul sa te ingrijorezi de lipsa sindromului premenstrual.
Daca nu ai avut contact sexual nu ai de ce sa-ti faci griji... daca ai mai mult de 3-4 ani de cand ti-a venit si iti intarzie mai mult de 40zile atunci ar cam trebui sa mergi la medic sa vezi daca e totul ok.
Carmen133 întreabă: