| bau0217 a întrebat:

Am si eu o problema. Ieri mi-am pus aparat fix. Ieri nu am avut nicio problema, am mancat 6 chiftele fara nicio durere, insa azi nu am putut manca nici macar cereale cu lapte. E normal sa te doara asa tare, cand mesteci, musti etc. Si daca da, nu o sa pot manca timp de 1 an sau 2 cat o sa port aparat? Doctorita mi-a spus doar ca nu am voie sa musc din chestii tari ca se dezlipeste, da nu mi-a zis nimic de dureri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

Au inceput sa actioneze fortele care muta dintii in os! durerea dispare in 2-3 zile, apoi reapare tot asa cand mergi sa mai stranga aparatul! asta dureaza atata timp cat dintii trebuie sa se deplaseze mult in os! mananca supe, pireuri, etc in aceste zile de durere! si eu am scapat de aparat acum ceva vreme, dupa 1 an jumate! Rabda putin, merita efortul! gandeste-te la rezultat, nu la sacrificiu! bafta! happy

2 răspunsuri:
| Nede a răspuns:

Deci. durerea aceasta va persista DOAR o saptamana cel mult doua.nu 1 sau 2 ani cat despre muscatu din chestii tari nu e obligatoriu sa ti se dezlipeasca.eu am aparatul de 1 an jumatate si am mancat mere si alte chestii tari si nu am avut nicio problema.bafta

| silviu_4058 a răspuns:

Am si eu si te asigur ca in prima saptamana asa se intampla big grin dupa aia o sa iti treaca