Jelli daca problema ta e pur psihica exista o rezolvare. Nu e absolut de loc usoara. E ca si cum te-ai lasa de fumat. Trebuie sa te fortezi sa mananci. Numai asa ai putea sa scapi daca, REPET, problema e pur psihica.
Si eu la varsta ta aveam aceleasi probleme, nu puneam gura pe rosii.
Mananca ce pot, friptura, cartofi, etc. pana mai cresti, apoi o sa se schimbe singur organismul. Treptat puteam sa mananc din ce in ce mai multe legume, pana am ajuns sa-mi placa, dar tarziu, dupa 19 ani
Nici eu nu suportam ciupercile! lle-am urat, dar mie nu imi venea sa vomit. Fiecare are un organism cu ale lui.organismului tau nu ii plac legumele, la mine, ciupercile.nu trebuie sa te sperii.asa am fost si eu dar acum mananc linistita ciuperci fara sa mi se intample nimic! ai rabdare, pana la maturitate, organismul se schimba, se dezvolta.si odata cu dezvoltarea, se schimba si gusturile. poate mai tarziu, peste 5 ani de exemplu, o sa poti sa manaci legumele fara sa mai vomiti! sper ca te-am ajutat! pa-pa!
Poate nu ai probleme cu stomacul, ci cu simtul gustului. Nu sunt in masura sa dau astfel de sfaturi, dar incearca sa te duci la un doctor si sa pui astfel problema. Incearca sa te gandesti in trecut la ce ti-a provocat aceasta "fobie".
Lasa trollingul, ori esti anorexica ori faci misto, in orice caz ai sa mori din cauza lipsei de hrana