E lesne de inteles ca experienta care te-a marcat ti-a creat un soi de anxietate sociala. A fost doar un episod izolat, dar suficient cat sa-ti schimbe starea de spirit. Pui problemele prea usor la suflet, de aceea ai gasit ca solutie unica izolarea in propria carapace. Sfatul meu e sa nu te lasi mereu influentat de micile rautati. Ai multe de oferit, iar izolarea nu iti ofera sansa de a arata ceea ce esti. Daca un grup de amici nu stie sa te aprecieze (si iti vede numai defectele), nu are sens sa stai cu ei. Vei gasi alti oameni care sa iti recunoasca calitatile si care sa te faca sa te simti implinit. Esti la o varsta la care merita sa experimentezi viata, nu sa te simti frustrat de ceea ce gandesc altii despre tine.
E o problema care a intrat in mintea ta adanc. Asa am fost si eu, dupa mi-am dat seama ca viata e frumoasa, nu merita sa iti bati capul cu toate prostiile
Alt distrus. Dacă la 19 ani ești în halul ăsta, nu cred ca treci de 35. Du-te pe la doctori, băiete, nu mai sta pe net ca proasta-n bâlci!