Ai lipsa de CALCIU! Du-te la farmacie si ia niste medicamente pentru fixarea calciului in oase dar nu uita un lucru foarte important calciul nu intra in oase daca nu e combinat cu vitamina D. Vitamina D se gaseste din abundenta in uleiul de peste, pe care il poti lua tot de la farmacie (sunt niste pastilute mici transparente in care e ulei de peste, deci nu trebuie sa il gusti).
Toate cele Bune!
E vorba de emotii, nu t-i le poti stapanii.Nu se intampla nimica rau, este ceva normal.
La treaba cu mainile poti sa ti le tai din umar(desi nu iti recomand), dar apoi trebuie sa-ti donezi toate perechile de manusi.
Probabil esti anemica, ai lipsa de calciu, esti prea emotiva. Nu pot sa imi dau seama exact. Cauza celor spuse de tine, poate sa vin in urma mai multor motive. Cert e ca ai o problema, si ar trebui sa iti faci un consult de specialitate, dar inainte de toate sa vorbesti cu parintii tai, sau o alta persoana apropiata tie. Cu sprijin vei reusi sa treci peste probleme Doamne ajuta!
Cel mai bine ar fi o consulatie la medicul de familie,parerea mea e ca e lipsa de calciu,si eu am patit-o,dar ca sa fii sigura du-te la medic, eu am avut lipsa de calciu, bafta!