Nu suna bine,mai bine te-ai duce la un cardiolog,daca esti din constanta,poti sa mergi la politlinica cu plata,poate o fi fost tensiunea in neregula,sau esti tu hipertensiva,poate ai inima slaba,nici nu stiu ce sa zic sincer,oricum,nu e de joaca si nici de ignorat, cel mai bine te duci si faci analizele, si eu merg la sala de aproape 2 ani,dar mi-am facut analizele la inceput,niciodata nu se stie ce se intampla, infarct, accident vascular...se poate intampla orice, mai ales cand corpul este solicitat foarte tare.
Ai grija de tine...
Trebiue sa faci pauze intre banda, bicicleta etc si trebuie sa bei multe lichide. Odata ce nu ai mai facut rezistenta pana acum trebuie sa o iei incetul cu incetul nu rebuie sa te extenuezi aftfel ai aceste senzatii si nu e bine, ar trebui sa te duci la o sala unde exista un profesor deoarece el iti va spune ce trebuie sa faci si cat sa faci
Probabil te-ai solicitat prea tare intr-un timp scurt, trebuie sa faci cateva pauze atunci cand alergi la banda, din cand in cand.
Nu stiu ce sa cred... azi am baut si cafea, cineva mi-a zis ca poate mi-a scazut calciul. dar ma indoiesc. Mama a avut un atac cerebral, nu vreau sa o apuc pe urmele ei In fine. multumesc pentru raspunsuri!
___Enzo întreabă: