| laura23 a întrebat:

Am si eu o problema. Mi se pare ca atunci cand merg indoi genunchii mai mult decat ar trebui si parca merg "ingenunchiata " daca as putea spune asa.Si cand incerc sa ma corectez incordand piciorul pentru a merge mai drept incepe sa ma doara de la genunchi in jos dar fara laba piciorului si e o durere insuportabila. Ce fel de exercitii ar trebui sa fac pentru a merge mai bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Mergi la ortoped, poate fi problema de menisc ori de ligamente. Nu neglija, fiecare zi conteaza! Sanatate!

| MangoGirl a răspuns:

Inafara de mers la medic(cea ce iti recomand si eu)poti sa mergi cu picoiarele drepte pasind intai cu calcaiul si asa te vei obisnui.eu am facut dansuri si, asa ne punea sa exersam mersul cu picioarele drepte

| muresanul a răspuns:

Buna, eu te sfatuiesc sa consulti un logoped, care ar putea decta sursa problemelor tale si ma gandesc ca le-ar si rezolva, sau daca nu un ortoped ela fel de bun, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa stai lungita in pat si sa faci bicicleta eu asa am facut