| costi900 a întrebat:

Am si eu o problema, mie si rusine sa zic dar o sa incerc sa explic, deci de cateva luni incoace cand merg la baie sa fac treaba mare si ma fortez sau nu depinde...sangerez deasupra anusului deci nu vine pe gaura deasupra lui la vreo 2cm departare si nu stiu care e cauza, e sange cu un miros ciudat asa ca si cum ar fi puroi sad sper sa intelegeti ceva si daca ati avut probleme de genu va rog sa-mi ziceti ce e si scuze daca va provoc greata dar nu stiu cum sa zic mai frumos, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Poti sa ai fisuri anale si s-au infectat.Te stii cu hemoroizi? Esti constipat? Te ustura,te mananca anusul?
Un sfat,in stadiul in care esti("sange cu un miros ciudat"),ar fi bine sa mergi la un consult medical!
Sa te speli mereu,dupa ce elimini fecalele, cu apa calduta, sau ceai de musetel, galbenele, sa folosesti unguent Hemorzon si supozitoare.Astea ar fi recomandate daca ai avea hemoroizi, fisuri anale.Dar, dupa cum descrii tu, poate fi si o alta problema.Tot un medic, vede ce este si stie ce medicamente sa-ti prescrie!
Stiu ca este jena, rusinea, dar frica de o infectie si o boala mai grava...

| costi900 explică (pentru pietrean):

@AlecsR nu am fost la curve, nici macar nu am intretinut relatii sexuale deci nu prea am avut de unde sa iau vreun cadou.

nu ma mananca, ustura e doar ca o buba ceva, si se intampla doar cand ma fortez acuma depinde de treaba cum e tare/moale

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Frate daca ai fost in ultimul timp la curve se prea poate sa te fi ales cu un "cadou de despartire".In orice caz ce ai tu acolo nu e de joaca, nu mai sta pe net si du-te maine la un medic!

| floryn1993 a răspuns:

Hemoroizi

| Chriss203 a răspuns:

Fa-ti un control medical la anus!