E mai tanar cu 15 ani decat tata.
Nu am intrebat daca este mai tanar decat tatal tau, ci daca ar fi tatal tau, cum ti-ai alchimiza sentimentele in ceea ce-l priveste.
La ce să se gândească amice? Nu vezi că fata e raţională şi e conştientă că nu-i bine?
Eu is baiat dar in locul tau as face urmatorul lucru. Mi-as lua inima in dinti si as vorbi cu profesorul in cauza, i-as vorbi despre sentimentele mele care sunt absolut normale si dupa aia i-as cere ajutorul pentru un transfer la alta unitate de invatamant. Eu vad asta ca fiind singura modalitate de scapare. Sa ramai asa fara sa faci nimic nu e bine pentru tine. Daca te hotarasti sa vorbesti cu el sa ai grija pentru ca nu e exclus ca si dansul sa fi dezvoltat o pasiune pentru tine iar dupa ce rupi tu tacerea sa fiti tentati sa o consumati, asta ar fi cel mai rau lucru, mai ales pentru tine si nu din cauza incalcarii valorilor sociale, morale sau comiterii de adulter. Pe tine te-a prins focul adevarat al iubirii si ca sa iesi nesifonata si mai puternica din treaba asta trebuie sa te indepartezi de el ca sa cunosti si alte valori ale vietii si o sa-ti treaca cat de curand. Nu e neaparat sa-i spui ce simti pentru el dar eu cred ca asta te-ar elibera de "vina" pe care o simti si ti-ar da putere sa mergi mai departe.
Deeaandreea9156 întreabă: