| Miller96 a întrebat:

Am si eu o problema, poate cineva ma poate ajuta.Am o durere groaznica in gat de cateva zile, nu pot manca, nu pot inghiti, amigdalele sunt umflate si pline de pete albe(puroi), iau tratament de cateva zile dar fara rezultat.Mentionez ca iau Zinat la 12 ore, Gentamicina la 12 ore, Decasept si Vitamina C de 3 zile.Ieri am citit pe internet un tratament Naturist; am bagat un deget in sare si apoi l am frecat de zonele cu puroi si cred ca mi-am facut o rana.Cine cunoaste vreun tratament sau ma poate sfatuii il rog sa o faca cat mai repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Buna! Continua tratamentul antibiotic asa cum ti-a fost recomandat si nu mai apela la metode naturiste. Mergi la control mai devreme daca nu simti nicio ameliorare (probabil ca intre timp s-au lucrat exudatul faringian si antibiograma; asa vei primi tratament antibiotic tintit pe germenele care ti-a provocat aceasta afectiune) Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/amigdalita-sau-angina

3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Gentamicina nu o iei ci o faci in fund. Si nu cred ca nu merge cu gentamicina. Daca insa e real ce zici tu, e posibil sa ai mononucleoza infectioasa, zii asta si doctorului tau.

| dianahaze a răspuns:

Du-te la doctor cat mai repede posibil. Ce descri tu, e clar amigdalita.

| Miller96 explică (pentru dianahaze):

Pai doctorul mi a dat tratamentul asta.