Daca sunt plosnite la lumina se ascund si no sa le gasesti cel mai bine ar fi sa dai pe sub pat si pe unde poti cu un insecticid bun sau ceva si vei vedea daca sunt vor fi pe jos. sau incearca sa dormi in alt pat poate nu mai simti asta sau poate faci tu alergie la ceva din pat lenjerie etc.
Sa stii ca nu numai paianjenii si plosnitele pot ciupi rau ci si furnicile... Eu am avut probleme cu ele... abia am scapat. La inceput nici eu nu stiam ce am. Eram toata ciupita. Cand stateam la calculator mai mult timp si cand eram in pat. Aveau drumul pe acolo... Am scapat greu de ele.
Poate fi vreun paianjen, dar mai sunt si multe alte insecte care inteapa in timpul anotimpurilor calde.
Cand simti ca te ciupeste, incearca s-o prinzi.
SISTEMUL TAU NERVOS ...iti face sicane, esti prea stresata si obosita... dar fiind vorba de 2 anotimpuri ai grija sa nu fie o reactie la polenizare sau la cine site mai ce. Daca pe tine nu ai nici o urma de ciupitura inseamna ca trebuie sa consulti un alergolog.
Ar putea si plosnite, si un paianjen, sau alte insecte.
Nu cred ca trebuie sa le cauti.Se pare ca te-au gasit ele pe tine
Tu fii pe faza si fa-le de hac
O fi fantoma vreunei insecte care in aceasta viata ii placea "distractia"...:
Dacu ai saltea cu arcuri verific-o cu atentie poate e un arc sarit care te intepa si zici ca e ciupitura.
Poate fi o reactie alergica sau o musculita care se numeste tigru, de fapt este un tantar. e foarte mica si pisca de nu te vezi, cu cat te scarpi cu atat veninul se raspandeste si te mananca si mai mult.prefera zonele umede si locurile cu multa vegetatie, intra pana si prin panza de protectie pentru tantari
Polosnite de pat (Xla naiba cu ele
am o intrebare
de curand m-am mutat in londra stau cu chirie chiria e scumpa in jur la 1500 de lire toata casa in fine am 27 de ani si nu am vazut o plosnitza in viata mea cum arata acum am rani tot corpul ce ziceti as putea sa dau in judecata proprietaru ca nu m-a avertizat? serios dau 1500 de lire pe chirie si acum ma trezesc ca sunt muscat tot de plosnite sinu astai prb faza dura e ca ma duc acasa in ro si le iau cu mine si alt calvar. daca stie vreo unu raspundeti-mi la iancovm@yahoo.com a si inca ceva scapi al draq de greu de ele
In locul respectiv unde ai fost ciupita s-a umflat? Te intreb pentru ca si pe mine m-a ciupit un paianjen si mi-s-a umflat degetul iar apoi toata mana.Am urmat o reteta timp de o saptamana si nu si-a facut efectul, pe urma am fost din nou la doctorul de familie si mi-a dat o alta reteta, gentamicina(injectii)faceam cate una la 8 ore.Pe langa aceste injecti mi-a mai dat un gel(diclac)sa ma ung pe suprafata umflata de 2 ori pe zi. Dupa aceasta reteta mi-a trecut
Stiu eu ce sunt am si eu aceeasi problema si aceste animale se numesc plosnite sunt periculoase.pentru mai multe informati vitati acest site.http://www.daunatori.info/21/plosnita-de-pat/
Buna ziua!am trecut prin asa ceva;am reusit candva sa strang niste banuti si am hotarat sa-mi schimb mobila intr-o camera,cu mari sacrificii am reusit,chiar daca am mai imprumutat ceva banuti.dupa doua sap am remarcat ca eram f ciupit pe maini,picioare.am crezut ca este vb de tantari sau un paianjen;am dat cu tot felul de insecticide .in cele din urma,intr-o noapte m-am trezit cu corpul invadat de aceste nenorocite de insecte mici.sugeau sange.mi s-a parut dezgustator ! a doua zi eram f nervos din cauza mancarimilor.am remarcat ca ,mobila ce o comandasem noua nouta, era infestata cu aceste plosnite de lemn,de pat sau cum le-o mai spune.am stropit cu ORICE!am ajuns in pragul disperarii! imi era rusine sa vb despre asta!intr-o zi am discutat cu un prieten boichimist si mi-a recomandat o solutie adusa din Siria.este absolut fantastic.va jur ca am scapat de aceste nenorocite de insecte ce transmit tifos si alte boli.am reusit sa salvez mobila;daca aveti nevoie ,din toata inima va recomand sa incercati aceasta solutie ce nu este daunatoare,nu are miros si nu costa extrem de mult(oricum nu dati banii pe alte chestii inutile)dar omoara aproape orice taratoare inclusiv plosnita. persoana de contact iuli-0724 282 129 sau mail julius_dvl@yahoo.com FERITI COPII DE ACESTE MUSCATURI!