| Allecs93 a întrebat:

Am si eu o problema si sunt curios ce ziceti. Sunt fumator de aprox. 5 ani si in ultimii 2 ani parca am palpitatii des, imi simt pulsul, bataile inimii puternic in tot corpul si asta cam tot timpul. in rest nu am probleme cu respiratia sau cu plamanii. Sunt curios ce parere aveti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AllisonStevens a răspuns:

5 ani e un timp f scurt pentru aparitia unei boli serioase, insa pot fi niste semne timpurii ca esti predispus spre anumite patologii.Cred ca cel mai bine este sa renunti la tigari si sa incepi sa faci miscare, de ex jogging, acum ca e vara e cel mai indicat.
Pt a scapa de indoieli mergi la medic, povesteste-i simptomele si el va stii ce sa iti recomande!
Multa sanatate iti doresc!

6 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Du-te fa un ekg sa vezi daca ai probleme cu inima, daca nu probabil e vorba de anxietate.

| Tau_SuperErou_1995 a răspuns:

In 5 ani nu cred ca se dezvolta vreo afectiune, pot sa-ti oboseasca plamanii, si faza cu pulsu e normala pentru un fumator. Eu zic asa: Fa-ti niste controale, LASA-TE, fa un sport, incetul cu incetul organismul o sa se obisnuiasca, o sa simti pachetele de tigari iesind din tinelaughing

| Maxim96 a răspuns:

Mergi la medic pentru consultatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Lasa tigarile!
Fumatul dauneaza organismului uman, imbolnaveste aparatul cardiovascular in timp.
Fii ambitios si lasa-te de ele!
Ar fi bine daca ai face macar un EKG la inima sa vezi cum stai.
Te pup!

| CityOfSatan a răspuns:

Ar trebui sa discuti aceste aspecte cu un doctor, ar putea fi mai grav decat pare.

| BadCat a răspuns:

Renunta!