Noi suntem aici sa iti dam sfaturi dar unele probleme pot fi mult prea serioase pentru a sti ce sa iti spunem
la fel ca ceilalti te sfatuiesc sa nu mai pierzi timpul si sa mergi cat mai repede la un medic
cel putin eu nu sunt in masura sa iti spun ce sa faci in afara de a merge la medic
nu o sa iti dau sfaturi babesti deoarece din moment ce nu stim exact ce ai poate fi periculos
sper sa nu ai ceva grav
Apenticita daca de doare in dreapta, daca te doare sub a 3-a coasta e ficatul, poate sa te doara ca (poate) nu mananci si roade stomacul in gol... du-te la medic fara frica, trece. Te pupa Jean :*
Nu stiu daca e asa dar s-ar putea sa ai apendicita, si eu am avut in clasa 3-a.Nu vreau sa te ingrijorez dar daca ai apendicita s-ar putea sa te operezi
Buna! Cel mai bine este sa mergi la medic si sa urmezi tratamentul recomandat de el. In cazul gastritei, sau alte probleme ale stomacului, conteaza foarte mult si alimentatia pe care o ai... Probabil va trebiu sa tii regim! Cat despre metodele naturiste, sunt si acestea eficiente numai la recomandarea homeopatului. Nu cred ca e bine sa faci tratament dupa ureche, poti agrava situatia, poti ajunge la ulcer. etc.
Buna.
E posibil sa fie din cauza alimentatiei nesanatoase. E bine sa mananci macar un fruct pe zi. [cel mai indicat un mar]
Ai grija de sanatatea ta pentru ca ea ar trebui sa fie pe primul loc in viata ta.
Nu te lua dupa leacurile tuturor. Ar fi cel mai bine sa consulti un medic.
Sanatate!