Nu e nici o problema...:p o vei elimina sau o vei digera, nu'ti fa probleme, eu am mancat nisip cand eram mai mica si aici sunt:p ...alea daca le strangi putin se faramiteaza :p
O elimini prin fecale, fara sa-ti faca rau, daca este vorba despre o jucarie pentru copii! jucariile sunt interzise vanzarii daca atenteaza la viata sau sanatatea copilului
Garantat ca o sa ai un pic dureri de stomac. dar nimic grav. o sa o digere in 7-8 ore . poate mai mult. dar nu e ceva grav.stai linistita.
Dupa cate stiu eu, una nu ar trebui sa faca probleme, dat fiind ca am inghitit si eu o astfel de biluta pusa de varul de 7 ani in pahar langa gheata, asta acum ~ 2 saptamani... nimic anormal pana acum, sper ca nici de acum inainte. acum pp ca depinde si de corp, eu unul nu am avut nimic. un control de rutina la un medic nu ar trebui evitat
Paai nu face rau, s-a dus in stomac, si o sa fie eliminata din corp...stii tu si eu am avut crescatorii de bilute din gelatina
O sa se umfle si o sa te transformi in Akebono
Cu respect, John http://sp2.ro/019926
Si mie mi s-a intamplat sa inghit o biluta si o fost un pic amara... da totusi traiesc
RebekaR întreabă: