| допинг a întrebat:

Am si eu o problema. Sunt baiat am 17 ani si de fiecare data cand ma tund, gen ma tund pe lateral mai scurt cu 1 sau 2 si mi-l las pierdut dar, in spate la ceafa si mai sus de ceafa gen in spatele capului mereu mi se fac cosulete mai micute si is destul de deranjate si nu mi se fac cate 1-2 mi se fac poate cate 4-5 cosuri si ii destul de nasol sa le tot simt acolo si arata si urat... am incercat cu DIPROSALIC SOLUTIE si cu ERYFLUID dar din pacate nu ma prea ajuta in totalitate deoarece imi apar din nou peste cateva zile. Nu stiti ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cosurile in cap apar de la splarea incorecta a capului.
Incearca sa te speli cu sampon si balsam si sa te clatesti foarte-foarte bine, cu multa apa, pentru ca acolo unde apar cosurile, este evident ca ramane ori zona nespalata, ori neclatita cum trebuie.

| допинг explică (pentru Violleta2022):

Nu stiu ce sa zic daca e vorba de igiena. imi spal parul o data la 3 zile si mi l spal cu sampon si cu un balsam care imi face foarte moale parul si chiar il limpezesc foarte bine si si insist pe zona aia unde mi se fac cosuri.