Da, carenta de minerale poate fi o cauza pentru crize de panica.
Mai pot fi si alte cauze, oboseala cronica, stresul, surmenajul.
Ia suplimente de calciu si fier, si bea de doua ori pe zi cate un pahar cu apa in care ai amestecat 2 lingurite de otet si o lingurita de miere. Si otetul si mierea trebuie sa fie naturale.
Sau in loc de asta sa consumi sucuri naturale - la storcator, nu din comert, sau fructe/legume proaspete.
Si polenul de la albine este foarte bogat in minerale, ai putea sa iei o lingurita zilnic la masa de dimineata.
Du-te la doctor! Nu pai spune pe TPU ca unii pot sa-ti dea tot felul de sfaturi in gluma, proastea etc. Asta-i sfatul meu. Intreaba doctorul!
Oricum cei ce dau raspunsurile asa la misto nu o sa ia decat voturi stupid si negativ. Multumesc am intrebat doctorul intr-adevar a zis ca ma sperii eu ( mi-e nu imi venea asa niciodata chiar daca ma speriam de nu mai puteam ) si a zis doctorul ca mai e cauza si lipsa de fier si de calciu
Voi fi ca totul este din cauza fobiei de scoala ( nu mai am senzatii de panica deoarece cand simt ca vrea sa vina sau chiar daca nu trag aer in piept pe nas si il dau afara pe gura este foarte bine si am scapat de ele. restul e de la lipsa de fier ( cel mai mult ) si lipsa de calciu
Nu cred ca lipsa de calciu afecteaza cu ceva situatia asta. eu cred ca te ai speriat tu de ceva si cand e prea liniste in casa te sperie si dupa iti trece eu cred ca ii ceva ce iti provoci singur
Esti alcoolic? te droghezi? poate asta e motiviu... iti trebuie si niste vitamine
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: