| georgica29 a întrebat:

Am si eu o rugaminte stie cineva ce tratament pot face la picioare, mi s-a spart la nivelul genuchilor cateva vase de sange. am 27 de ani si la servici stau mult timp in picioare am incercat multe creme care se dau la tv dar fara succes. va multumesc si astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt capilarele si se pot trata cu laser. dar ar trebui sa mergi la medic, daca ai probleme cu circulatia periferica nu o sa-ti ajute deloc laserul, pentru ca or sa apara periodic.mergi la medic sa cere-i un set de analize, el este singurul care iti poate spune daca ai nevoie de vreun anumit medicament pentru tonusul vaselor de sange, edem sau simptome relationate cu insuficienta venoasa.

3 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Lioton gel pana ce dispare vanataia. Apoi, benzi elastice si ciorapi elastici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
cel mai bine ar fi sa mergi la doctorul de familie.

sANAtate.

Bybyehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt vase mici, capilare atunci la lasermed, se pot optura cu laser si este chiar benefic, daca sunt vase mai mari, purtati o banda elastica si pantaloni desigur.