anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o scurta intrebare un prieten a facut boala sarutului si a fost intrenat in spital cateva zile iar acum a iesit si am stat cu el de vorba pe o banca si am impresia ca prin vorbire m-a scuipat putin pe mana. Am simtit ceva un strop doi pe mana si dupa ceva timp am bagat mana in gura instinctiv, e risc de infectie? Si pe langa asta ziua aia am mai simtit parca ceva stropi pe mana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cica i-a scuipat ala pe mana, si instinctiv, a bagat mana in gura.laughingPai ce instinct era ala?
Instinctul meu mi-ar fi zis sa ma duc sa caut repede un gel de-ala de maini antibacterian, si sa ma sterg.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu cred ca se ia atât de ușor și cel mai probabil dacă prietenul tău a ieșit din spital nu mai e contagios. Cel mai bine e asa faci și tu o vizita la boli infecțioase, chiar dacă șansele sunt mici ești contagios înainte sa dezvolți simptome.

| NGheorghe a răspuns (pentru anonim_4396):

A apărut un instinct nou... cel de auto-ne-apărare.
Poate nu esti la curent! big grin

| Yuoia a răspuns:

Ce este "boala sarutului"?

| Yuoia a răspuns (pentru Yuoia):

Am aflat. Este mononucleoza: http://www.sfatulmedicului.ro/Gripa/mononucleoza-sau-boala-sarutului_642
Citeste si tu ca sa vezi restul.

| MarcelGaymer a răspuns (pentru NGheorghe):

Maaama ba mersi de raspuns chiar m.o ajutat...

| MarcelGaymer a răspuns (pentru anonim_4396):

Da la intrebare mai raspunzi si tu