Nu, in nici un caz. daca ai o toxiinfectie alimentara, cel putin 3 saptamani nu ai voie sa mananci nimic prajit. Cartofi poti manca, cam dupa o saptamana (nu in plina toxiinfectie, caci fermenteaza), dar numai copti sau fierti.
Cartofi prajiti nu ai voie, dar poti sa mananci cartofi natur sau copti in cuptor, legume fierte in abur ca de exemplu, morcovi, supe de legume( supa de cane nu este indicata decat dupa ce iti vei reveni.
Poti sa mananci orez facut pilaf cu masline ori cu ciuperci, iar dupa o saptamana poti manca si carne de pui, fiarta ori fripta la gratar, iaurt ori sana sau lapte acru facut in casa.
Multa sanatate si rabdare pana organsimul tau va depasi toxi-infectia alimentara pe care ai avut-o.
Teoretic nu ar trebui o perioada sa mananci chestii prajite si greu de digerat precum cartofii prajiti
Bună!
NU ai voie să mănânci cartofi prăjiţi!
Trebuie să mănânci mâncăruri "uşoare".
Toate cele bune şi multă sănătate.
Buna!
La toxiinfectie alimentara nu sunt recomandati cartofii prajiti.
http://www.click.ro/......58358.html
Sanatate multa!
Te pup!
anonim_4396 întreabă: