Sincer cred ca esti anemic.
Ti-ai facut analizele recent?
Ai grija ca calmantele iti afecteaza rau ficatul si stomacul si o sa o dai in alte boli.
Te sfatuiesc sa fugi la medicul tau de familie si sa ii spui problema, sigur o sa iti dea sa faci un set de analize, si apoi o sa iti spuna exact care e problema si tratamentul adecvat.
Depresia e una, problema calalta poate fi o anemiesau o problema de circulatie. incepi prin a-ti verifica tensiunea, apoi fuga la doctorul de familie!
Exista situatii in viata cand in fata noastra n-ar mai fi cale de scapare. Si nimeni nu scapa de aceste situatii. Dar cu toate acestea, nu exista problema fara solutie. Un paradox, nu-i asa?
"Isus S-a uitat tinta la ei si le-a zis: "La oameni lucrul acesta este cu neputinta, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta."" (Matei.19:26) Toate lucrurile sunt cu putinta la Dumnezeu. Crezi tu lucrul acesta? Imposibilitatea omului este ocazia lui Dumnezeu. Nu exista parinte si nici prieten cum este Tatal nostru ceresc pentru noi- sau cum doreste sa fie. Asadar, nu este o rusine, ci o onoare si un privilegiu pentru noi sa ne plecam pe genunchi inaintea lui Dumnezeu. El doreste sa venim asa cum suntem la El; exact cum suntem. Nu existat suspin pe care sa nu-l cunoasca; nu exista lacrima pe care sa n-o observe. Si cat de mult doreste sa ne mangaie -mai mult decat doreste un tata iubitor pentru copii lui! Vino asa cum esti inaintea Lui si spune-I tot ce ai pe suflet, in cuvintele tale, in gand sau cu voce tare.
El nu este strain de problemele noastre; el stie prin ce treci, si stie de ce ai nevoie. Crede doar in dragostea lui de Tata. Nu mai sta pe ganduri; chiar acum poti sa faci lucrul acesta. Cere-I sa intervina in relatia dintre tine si familia ta.
Descarca de aici cateva cuvinte care te vor ajuta sa-L cunosti mai bine: http://www.google.ro/......http?/url
Ma voi ruga pentru tine! Nu esti singur!
Bună.
Mergi cel puțin la medicul de familie, renunță la automedicație.
Pa, pa.
Nu stiu daca se poate dar am aceeasi problema. Mai ales dimineata dupa o vreme dupa ce m-am trezit, m-i se face rau, o ameteala ma apuca, si totul in fata mea se face negru, si inchid ochii si incet incep sa vad normal, parca imi vine sa cad.