Du-l pe jos pana la veterinar, cara-l in spate, e al tau caine, trebuie' rasfatat... ce bine-o fi.
Mergi la un cabinet veterinar si intreaba acolo despre simptomele cainelui, apoi la o farmacie veterinara, te-as ajuta dar nu stiu ce pastilutze iau cainii impotriva viermilor.Eu am o pisica
Du-l pe jos pana la veterinar, cara-l in spate, e al tau caine, tre' rasfatat... ce bine-o fi.
Buna!
Si cainele meu are rau de masina, dar alta solutie mai buna nu prea este. Daca poti, cheama un veterinar acasa1 Poate sa fie solutia salvatoare!
Sper sa se faca bine cainele tau! Ador cainii! Succes!
Nu are voma sau diaree. doar e mai apatic, pare mai fricos ca de obicei. si mananca foarte putin. ii dau mancare foarte buna si tot putin mananca. Conserve speciale pentru caine cu diverse sortimente, granule scumpe, lactate. de 3-4 zile mananca de 5 ori mai putin decat de ovicei. cred ca are limbrici sau ceva de genul. credeam ca cineva s-a mai intalnit cu problema asta. o sa ajung la veterinar abia in septembrie, cand oricum o sa mearga la vaccinul de un an. pana atunci. astept sfaturi si o sa ii cumpar eu ceva de la farmacie. multumesc
Teniile si limbricii (ascarizii) Slabire, prurit anal, apetit scazut, uneori diaree sau voma, manifestari nervoase in infestatii masive. Deparazitari periodice, regulate.cumpara'i: Lopatol, Droncit, Drontal, Cestal, Stronghold, Albendazol,