| BbyCriss a întrebat:

Am simptome ca inainte de ciclu.Ieri seara am vazut citeva picaturi de singe pe absorbantul de zi si credeam ca deja mi se incepe ciclu insa astazi dimineata nici un rezultat.Nu mi se incepe nimic.Ce poate fi asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Picăturile de sânge care "prevestesc" venirea menstrei pot apărea chiar cu 1-2 zile înainte!
Deci, ai RĂBDARE că, în următoarele 2 zile va veni şi menstruaţia happy

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Nu ne-ai spus daca ai fost cuminte in ultimul timp.

| BbyCriss explică (pentru neutrino):

In ce sens anume sa fiu cuminte? eu relatii sexuale nu am avut de vreo 1 luna si ceva, inca inainte de ciclul menstrual precedent

| Happyjump a răspuns:

Mai așteaptă pana seara, poate acele pete nu erau neaparat ciclu.

| BbyCriss explică (pentru Happyjump):

Pai asta si am vrut sa aflu.Ce poate fi in afara de ciclu?

| Happyjump a răspuns (pentru BbyCriss):

Spotting,cauta pe net acest cuvânt, cred ca e rezolvarea problemei tale, sper ac te-am ajutat de data asta.

| giony54 a răspuns:

Da,este o dereglare hormonala nu cred ca ai de ce sa te impacientezi.

| NimeniSiAtat a răspuns:

Se poate sa fie din cauza stresului, adica sa ai ceva dereglari, sau chiar a fost prima zi va urma sa vina