| Ellie2emma a întrebat:

Am simțit astăzi un disconfort aproape de zona intimă, undeva în apropierea de linia bikinilor. Mă cam durea și când am analizat mai bine am observat ca e ca un nodul, am apăsat puțin în acea zona și a ieșit un lichid alb și după a ieșit combinat cu sange. La final a ieșit un lichid incolor, ca apa. Am citit ca ar putea fi un ganglion. A mai pățit cineva? Oare ce ar putea fi? E grav? Acum încă se simte ca un nodul dar parcă nu mai e așa dureros. Am crezut ca e de la foliculita ca mai pățesc să simt așa ca niște noduli din cauza firelor de păr care se infectează, dar de data asta pare mult mai rău.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Este un furuncul. Cumpara Asocilin de la farmacia veterinara, este un unguent cu antibiotic pentru ochii animalelor. Te va ajuta cu problema ta.

| Madaxo97 a răspuns:

Poate e doar un coș mai mare, nu te speria, l-ai spart si acum se va vindeca de la sine, trebuie doar sa aștepți câteva zile.

| Ellie2emma explică (pentru Madaxo97):

Cos nu este. Se simte ceva tare în interior. M am gândit ca poate ori e un chist ori era inflamat ganglionul. Nu știu, de aseară până azi e mai bine. S a micșorat și nu prea mai doare așa tare

| Cipi1212 a răspuns:

Bună, Dacă este nodul trebuie să te duci la spital. Să îți faci o mamografie. S-ar putea să ai cancer de sân. Nu vreau să te sperii.

| Robert2526 a răspuns:

Nu este nimic grav din cate spui tu aici, totusi, cand ai ceva de genul acesta, nu te mai apuca sa apesi pe ei. In zona inghinala sunt foarte multi ganglioni limfatici, este posibil sa fie asta.

Cand ai apasat pe el, cum ti se parea? Era mai dur? imobil?

| Ellie2emma explică (pentru Robert2526):

N am apăsat cu intenția de a-l sparge. Încercăm să palpez cumva să văd cum e și probabil am apăsat mai tare. Era destul de tare. Dar de aseară până azi nu mai e așa umflat, s-a micșorat și nici nu prea mai doare. Cred ca începe să se ducă dar nu înțeleg dc a apărut.

| Robert2526 a răspuns (pentru Ellie2emma):

Deci s-a spart destul de usor sa inteleg. Cam ce marime crezi ca avea inainte sa il spargi?
Incearca sa mai palpezi ( usor ) prin zona, sa vezi daca mai exista vreunul

1-2 cm. Doar ăla e. Am mai pățit să simt ceva tare și după să se spargă dar acum pare mai nasol

| Robert2526 a răspuns (pentru Ellie2emma):

Daca e doar ala, atunci nu ai motive de ingrijorsre. Vezi cum se vindeca, daca trece in cateva zile poti sta linistita

Mersi mult de sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi suna a foliculita. Poti sa te dai cu fucidin pana iti trece si incearca sa scoti firul de par daca poti