Este un furuncul. Cumpara Asocilin de la farmacia veterinara, este un unguent cu antibiotic pentru ochii animalelor. Te va ajuta cu problema ta.
Poate e doar un coș mai mare, nu te speria, l-ai spart si acum se va vindeca de la sine, trebuie doar sa aștepți câteva zile.
Cos nu este. Se simte ceva tare în interior. M am gândit ca poate ori e un chist ori era inflamat ganglionul. Nu știu, de aseară până azi e mai bine. S a micșorat și nu prea mai doare așa tare
Bună, Dacă este nodul trebuie să te duci la spital. Să îți faci o mamografie. S-ar putea să ai cancer de sân. Nu vreau să te sperii.
Nu este nimic grav din cate spui tu aici, totusi, cand ai ceva de genul acesta, nu te mai apuca sa apesi pe ei. In zona inghinala sunt foarte multi ganglioni limfatici, este posibil sa fie asta.
Cand ai apasat pe el, cum ti se parea? Era mai dur? imobil?
N am apăsat cu intenția de a-l sparge. Încercăm să palpez cumva să văd cum e și probabil am apăsat mai tare. Era destul de tare. Dar de aseară până azi nu mai e așa umflat, s-a micșorat și nici nu prea mai doare. Cred ca începe să se ducă dar nu înțeleg dc a apărut.
Deci s-a spart destul de usor sa inteleg. Cam ce marime crezi ca avea inainte sa il spargi?
Incearca sa mai palpezi ( usor ) prin zona, sa vezi daca mai exista vreunul
1-2 cm. Doar ăla e. Am mai pățit să simt ceva tare și după să se spargă dar acum pare mai nasol
Daca e doar ala, atunci nu ai motive de ingrijorsre. Vezi cum se vindeca, daca trece in cateva zile poti sta linistita
Mersi mult de sfaturi
Carmen133 întreabă: