| KinderPinguii a întrebat:

Am slăbiiit vara asta! Cum să mă îngraș înapoi până începem școala? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Eu vreau sa slabesc si tu te plangi ca esti slaba straight face rolling on the floor?! Pai e usor de facut ^_^ : supa instant, 2 plicuri pe zi. Mananca de la MC, chips-uri, prajeli thinking

| Kalla a răspuns:

Ca sa te ingrasi frumos incearca sa nu mananci fast food sau chipsuri ci mancare consistenta ca orez paste paine unt branzeturi etc.
Imi spui te rog cum ai slabit te rooog!batting eyelashes

| KinderPinguii explică (pentru Kalla):

Păi. mă trezesc la 11-12 dimineața și nu iau un mic dejun consistent... ziua nu prea mănânc decât seara, etc..cam așalaughing

| FaraSareDoi a răspuns:

Ideea cu Mc' nu e aşa de bună, sincer. Fast-food-ul îngraşă, dar rişti să te alegi şi cu nişte boli dubioase ( precum diabetul ).
Eu sunt cam în aceeaşi situaţie ca tine. O scândurică drăguţă ( pe naiba, ce zic eu? Sunt doar slabă laughing ). Dar să mă lăsăm pe mine. Încearcă să mănânci alimente mai sănătoase. Din ce am mai citit pe net, am aflat că seminţele( de tot soiul ), nucile sunt bune pentru o cură de îngrăşare.

| Alila a răspuns:

Cel mai eficient mod : Mananca la Mec'. ^_^.

Întrebări similare