| Etro a întrebat:

Am spălat azi ceva cu sano forte detergent. Și am observat ca mi se decojeste pielea, am avut mănuși dar a trecut prin ele. Ma ustura mâinile. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Dana2103 a răspuns:

Mergi la o farmacie sa-ti dea creme cu vitaminele a c e sunt super

| Sophieka a răspuns:

Buna

Tine mainile in apa rece vreo 5-10 minute. Ce creme / uleiuri ai la dispozitie in casa?
Daca nu ai nimic, mergi maine la o farmacie naturista, le spui ce s-a intamplat si iti vor oferii o crema eficienta.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Evita sa te mai speli cu apa prea calda pe maini si foloseste o crema care nu are alcool in ea. Eu cand imi irit mainile de la prea mult spalat pe maini, folosesc crema de la elmiplant dupa plaja.

| Miruna1418 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un dermatolog, posibil sa ai o reacție alergică, sau pur și simplu o iritație mai urata. Incearca sa hidratezi zona cu ceva fără parfum, și sa mergi la o farmacie dacă nu vrei la
Un medic

| darrio2007 a răspuns:

Inseamna ca nu ai folosit manusile adecvate pentru asa ceva.