| ManuElaioanaMBD a întrebat:

Am spart o sticla in apropierea vasului cu mancare… cioburile au cazut pe langa vas si nu cred ca au cazut cioburi si in mancare cel putin nu cioburi mari pentru ca alea se vad, se aud etc… insa mi-e teama ca e posibil sa fi sarit un ciob din acela mic, foarte mic ????????‍♀️ Care nu se vede, nu se aude. Sa arunc toata mancarea, poate cauza rani interne o bucatica atat de mica… multumesc pentru raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

El mai bine e sa arunci aceea mancare!
Cioburile mici sunt mai periculoasa din cauza ca sunt mai greu de gasit si de eliminat, astfel fiind posibil sa produca hemoragii interne!

| Sophieka a răspuns:

Pentru linistea si sanatatea ta, mai bine o arunci si iti faci altceva de mancare.

| Silviullet a răspuns:

Sunt 2 alternative.
1. Dai ce este deasupra afara (arunci) cu grija ca sa nu arunci toata mancarea.
2. O arunci ca sa stai linistit.
In general da, ar cam face rau o bucata mai mare, una care nu se vede nici daca te chinui sa o vezi cam greu sa te raneasca dar nu imposibil.
Concluzie : arunc-o

Răspuns utilizator avertizat