Eu zic sa mergi la un alt medic, spasmofilia are niste cauze, trebuiesc aflate, nu lua calciu aiurea, este periculos. De regula se folosesc vitaminele D naturale, soarele este un bun fixator de vitamina D. Vitamina D este continuta in general de grasimi, peste gras (sardina ), pasta de peste, unt, galbenus de ou, lapte gras, ficatul, vegetalele nu contin foarte multe cantitati de vitamina D.
Daca mancati alimentele scrise de mine mai sus atunci puteti consulta un medic, de regula paratiroidele sunt vinovate de distribuirea incorecta a calciului in organism.
Eu zic mai intai de toate schimba medicul de familie.
Nu mi se pare normal ca la o chestie destul de grava el sa nu te informeze ce medicamente sa iei...plus de asta ar fi trebuit sa-ti dea si o reteta.
Bafta
Eu am spasmofilie, anual, iau tratament calciu cu magneziu si D2(exact asa scrie pe cutie) si suplimentar mai iau ulei de peste(asa scrie si pe cutie) deoarece f greu asimilez calciu
Mihaa - are dreptate. D2 ajută la fixarea calciului în organism, soarele are şi el un rol important. Combinaţia cu D3 ajută la întărirea unghiilor.