| Laly06062000 a întrebat:

Am stat expusa la clor( produs de curatat) si cred ca am inhalat cativa vapori, simt mici intepaturi in zona gatului, la amigdalite. Este grav? ce mi se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Cred ca ti s.a iritat mucoasa din acea zona, o sa iti treaca in cateva zile. Nu e nimic grav doar trebuie sa fi atenta in urmatoarele zile sa nu mai inhalezi aer cu substante care irita gen spray, parfum de camera, fum sau alte chestii din astea cu miros puternic.

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Nu cred ca ti se va intampla ceva...mie, la cam 10 ani, mi-a cazut clor in ochi (mentionez, aveam vederea perfecta, 10 la testul de vedere), si nu mi s-a intamplat nimic! Acum vad la fel de bine ca inainte!

Oricum, sa-ti spun altceva, mereu cand mama da cu clor, nu mi se intampla nimic, chiar daca stau un timp mai lung, in locul respectiv! happy happy.cel mai rau, ca tie, imi apar furnicaturi, in zona gatului sau abdomen...

PS:la medic trebuie sa te duci, e firesc, eu doar ti-am spus niste intamplari de ale mele, care, n-au avut vreo urmare grava! pa

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cred. Totusi o parere a medicului nu strica.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu are ce să ți se întâmple. Mai așteaptă câteva zile iar dacă problema continuă să te deranjeze mergi la medic.