Indiferent cat vei citi si vei studia prin carti sau pe net, chiar daca -ti vei pune un diagnostic, nu ai cum sa te tratezi singur, problema ta depaseste o durere de gat pe care s-o tratezi cu ceai de musetel sau alt leac asemanator.
Am si eu un "colt " impotriva medicilor nostri si cu toate acestea, de cate ori am avut probleme medicale, tot la un medic am apelat si daca nu mi-a convenit de unul, am cautat altul pana am fost multumita.
Asa ca sfatul meu e sa cauti un medic MEDIC ( mai sunt si din astia ). Imi pare rau ca nu pot sa-ti recomand vreun nume, dar eventual poate cineva de pe TPU chiar ar putea sa te ajute in aceasta directie.
Nu e un raspuns dat de dragul postarii, ci o incercare de a te convinge de necesitatea urgenta a acestui demers.
Te asteptam cu vesti bune!
Nu cred ca e in masura nimeni sa te ajute... chiar daca nu ai incredere in medici (fapt ce inteleg foarte bine) singura ta rezolvare ar fi un diagnostic sigur cu tratamentul indicat... insa sa dai un diagnostic din cele mai sus relatate nu se poate... stiu ca raspunsul meu nu te ajuta cu nimic si pe riscul meu ca ma descalifici iti recomand urgenta! ceea ce ai tu e ceva grav... din experienta si din invatate stiu ca o infectie (abces sa zicem) care doare se calmeaza cu rece, de aceea pacientii cu abces dentar tin apa rece in gura ca le amelioreaza durerea... asa si cu tine... de aceea cred ca probleme tale sunt grave si nu isi gasesc rezolvare aici... medicul care te-a cusut pe viu trebuia sa iti faca un film la cap sau un tomograf... daca e ceva din cauza accidentului trebuie tras la raspundere... in fine... iti doresc din suflet sa te faci bine... poate incerci sa te duci la un spital din strainatate... de ex Ungaria...
si actriţa Natasha Richardson se putea salva daca mergea la timp la spital...
Cauzele ar putea fii multiple : un cheag de sange sau tot felul de afectiuni insa daca vrei cu adevarat sa aflii va trebui sa studiezi mult. Cauta prin materialele de anatomie, cauta pe net informatii, cauta prin discutii pe forumuri,... Eu asa fac cand am o problema. Doctorul nu este deloc motivat sa te faca bine ci sa iti ia banii.
Bine ca ai subliniat faptul ca unii membrii recomanda sa te duci la medic. De fapt este chiar amuzant daca nu ar vorbii serios. Ideea ar fi : daca tu ai pus o intrebare cu siguranta astepti un raspuns nu o recomandare care o puteai face si fara sa-ti spuna cineva.
DRAGA ANDREI, TRAIM ACUM, IN ACEST SPATIU SI TIMP.ACESTA ESTE SISTEMUL DE CARE DISPUNEM, ACESTA ESTE LOCUL NOSTRU SI TREBUIE SA ADMITEM CA AVEM NEVOIE SI DE SISTEMUL MEDICAL CU TOATE PROGRESELE SI ESECURILE EXISTENTE.ITI INTELEG NEMULTUMIREA, SI NEANCREDEREA TA.SI EU AM ASTFEL DE SENTIMENTE UNEORI, TREBUIE INSA SA ADMIT CA AVEM NEVOIE SI DE COMPETENTA SI DE SERVICIILE MEDICALE.MA " CONSOLEZ "DACA POT SPUNE ASA SI MA INTREB : ce m-as face fara serviciile acestea in situatiile cele mai critice pentru mine si copilasul meu, care este langa mine in suferinta si vrea sa fie ajutat cat mai repede? ce am face fara vaccinurile care desi sunt uneori controversate, sunt absolut necesare. ce am face fara serviciile stomatologice atunci cand o masea doare ca iti pierzi mintile? ce am face fara aparaturile care exista si ne poate arata daca este vorba de o fractura s-au de alte afectiuni care ne-ar pute fii fatale? daca nu actionam corect. Este adevarat si recunosc si eu ca orice om de buna credinta ca se intampla si erori, dar la fel trebuie sa stim ca noi cu totii santem IMPERFECTI SI SISTEMUL IN CARE TRAIM ESTE IMPERFECT IAR ...TOT SI TOATE... POATE NUMAI D-ZEU.ESTI TANAR ANDREI, EU ITI DORESC SA AI MULT DISCERNAMANT SI SA IEI CEA MAI INTELEAPTA DECIZIE.ESTE NECESAR ANDREI SA CAUTI REZOLVAREA PROBLEMELOR TALE FARA INTARZIERE SI MAI INTAI STABILIREA UNUI DIAGNOSTIC CORECT.IN CE PRIVESTE STABILIREA UNUI TRATAMENT EXISTA ACUM MAI MULTE OPORTUNITATI...SUCCES SI SA AUZIM DE BINE.
Eu cred ca de la lovitura din copilarie ai ramas cu acesta sensibilitate care trebuie tratata! ai dreptate sa nu ai incredere in medicii din romania, majoritatea sunt incompetenti insa ar trebui sa tii cond de faptul ca indiferent care va fi metoda prin care vei alege sa fii tratat, nu trebuie sa amani nici o clipa! este vorba de viata ta! este vorba de tine! te pup
Incearca sa iei niste medicamente care subtiaza sangele, si vezi daca in timpul acela mai ai aceleasi dureri de cap. E posibil de la acel accident la 11 ani, sa apara o mica presiune intracraniana, iar sangele, fiind diferit de la o persoana la alta, e posibil sa fie mai consistent ( mai gros ) si sa creeze o tensiune intracraniana.
Ceai de urzici de primavara ( se bea dupa ce s-a racit ), medicamente care subtiaza sangele, incearca un medicament de la americani : Excedrin Pressure Headache.
Cred ca ti s-a deformat putin craniul la 11 ani ( ajunge o modificare de 1 milimetru la 2 centimetri patrati, si se creaza o gramada de probleme ).