anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sternul(pieptul) iesit in afara. As putea face o operatie sau il pot indrepta doar cu sport?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Pectus carinatum sau pieptul de porumbel/pui nu afecteaza cu nimic buna dezvoltare si functionare a organelor interne, singurul lucru neplacut e aspectul estetic. In rest nu te afecteaza cu absolut nimic.
Daca chiar vrei sa scapi de asta singura modalitate e cu operatie, cu sport nu ai nicio sansa.

Asa am scris mai sus de zici ca am dat copy-paste de undeva...

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Eu as facu un pic de sala astfel incar sa pui niste.muschi prin zona sa arate totul perfect.

| Donsavas a răspuns:

Am si eu sternul infundat putin. Nu poate sa-ti aduca probleme de sanatate, doar ca estetic, in functie de caz, poate fi deranjant. Exista anumite proteze pentru stern care te-ar putea ajuta in timp dar nu ti le recomand, deoarece pot sa-ti afecteze respiratia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara interventia medicilor, situatia nu poate fi rezolvata.
Eu te sfatuiesc sa apelezi la sprijinul lor.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Il poti indrepta cu sport intens.