anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am strabism, am fost operat de mic dar tot am la un ochi, la primul doctor ce-l care m-a operat a zis ca e totulin regula al 2 mi-a zis ca nu se mai poate indrepta, vreau sa stiu daca se mai poate indrepta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Exista centre cu gimnastica pentru ochi, pentru aceasta afectiune. Nu stiu exact daca la tine va functiona sau nu, dar te-ai putea interesa.

| piTiCcu a răspuns:

Crezi ca suntem noi in masura sa iti spunem? Acum pe bune.

| AN0NIN a răspuns (pentru piTiCcu):

Ma copile vezi-ti de treaba, n-ai ce cauta l sectiunea asta, du-te pe faceboku, messu tau si disperate

| piTiCcu a răspuns (pentru AN0NIN):

Nu ma pun la mintea ta happy facebook *

| AN0NIN a răspuns (pentru piTiCcu):

Sczuze am uitat ca tu n-ai minte, scuze de deranj copile

| AleXandMore a răspuns:

Hei! nu sunt in masura sa-ti spun sigur daca se poate indrepta sau nu, dar am si eu strabism ( nu la fel de grav, ce-i drept) si momentan oftalmologul la care merg mi-a prescris pentru ochelari lentile cu cilindru si mi-a spus ca se rezolva in timp. Ai putea sa mergi la un oftalmolog mai renumit sau ceva de genu' si sa ceri mai multe informatii

| AN0NIN a răspuns (pentru AleXandMore):

Cel care m-a operat a fost foarte renumit si inca mai este, dar am fost la control in orasul meu natal si mi-au spus ca nu mai trebuie sa port ochelari pentru ca ochiul nu se mia indreapta, voi ramane pe veci cu un ochi strambsad

| AleXandMore a răspuns (pentru AN0NIN):

Nu stiu exact care e situatia, dar eu zic sa te mai duci si pe la alti oftalmologi, ca sa vezi poate, totusi, mai e speranta. happy

Multumesc de ajutor, poate voi ajunge vara asta

| AleXandMore a răspuns (pentru AN0NIN):

N-ai pentru ce happy Mult noroc!

Multumesc la fel, multa sanatate in continuaretongue