| MrFunky2 a întrebat:

Am strabism la ochiul stang, iar de fiecare data cand trebuie sa imi dau ochelarii jos, la ora de sport spre eexemplu, imi e frica deoarece lumea imi va vedea ochiul cu problema, stiti cum as putea sa scap de aceasta frica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandru303 a răspuns:

I-ati lentile cu contact. Altceva nu ai ce sa faci. Sau suporta. Nu e nimic rau, sa razi de o persoana ca are probleme cu sanatatea. Daca ai peste 14 ani peste clasa a VII-a/ a VIII-a sunt mai maturi si nu cred ca rad de tine. Spune-le la parinti sa-ti ia lentile de contact, sau nu potti ochelarii. Baftă! Fundă?

| sierra1 a răspuns (pentru alexandru303):

"Nu e nimic rau, sa razi de o persoana ca are probleme cu sanatatea"

"Spune-le la parinti sa-ti ia lentile de contact, sau nu potti ochelarii"

...chiar așa?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

De ce să-ți pese de măgarii ăia? Nu trebuie să-ți fie NICIODATĂ rușine de tine!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Strabismul e in principiu operabil. Legat de faptul ca vad cei din jur ochiul cu problema... si ce? La mine stingul a ajuns sa stea aproape in coltul exterior, cu si fara ochelari. Mi se rupe de ce cred cei din jur. Nu iti fa probleme acolo unde nu e rost. Nu ti-as recomanda lentile de contact, sunt complet impotriva ideii de asa ceva. Si crede-ma ca port ochelari de vreo 30 si ceva de ani...

| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Nu trebuie să pui la suflet, toate răutățiile.Te autodistrugi. surprise Stai, doar departe de ei, și nu va trebui să mai vorbești cu oamenii care fac viața să fie atât de urâtă. big grin Multă sănătate! happy

| anonimaalee29 a răspuns:

Pur si simplu, ori ii dai jos ori nu ii mai dai!