anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sub ochi un fel de cos, doar ca e o punga din aceea cu grasime.(e un punct alb). Cum as putea scapa de el? E foarte dureros daca incerc sa-l strang ca pe un cos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Mergi la un cosmetician sa te vada... daca e de scos ti-l scoate ea daca cosmeticianul considera ca e probleme dermatologica te va trimite la dermatolog... nu il stoarce tu pentru ca nu e bine... vezi ca acele puncte de grasime in jurul ochilor pot fi un semn ca ai colesterolul marit... nu ar strica sa iti faci niste analize de sange sa vezi dar pentru asta intreaba mai bine medicul de familie... sanatate

luciana
| luciana a răspuns:

Daca est o punga cu grasime acumulata, trebuie intai sa fie facuta o intepatura in el, cu un ac de seringa nou, steril, ca sa ii faci loc sa aiba pe unde iesi, atunci cand il strangi; stiu ca doare si este inestetic, insa cu tifon steril poti sa strangi putin si vezi de incepe sa iasa, apoi continua pana il scoti pe tot, caci de nu, peste putin timp, se va forma la loc; mai poti merge la cosmetica si sa vezi si cat costa. Sanatate, Lucien.

| fabiola a răspuns:

Nu trebuia sa umbli la el, este posibil sa-ti ramana locul mult mai inestetic decat era si cu sanatatea nu te juca!

| CDelia a răspuns:

Nu e bine sa umbli la eleconfusedam auzit ca i-ti apar si mai multe daca zgandaresti una

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mergi la cosmeticiană să te scape de el.
Dacă este ceva mai complicat te va trimite la un medic de specialitate (dar în general este bine să mergi la medicul de familie și te orientează el unde să te tratezi).
Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate nu stiu dar. eu mi l-am rupt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sparge-l si pune-l pe o farfurie si mananca-l cu paine graham prajita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spargel si mananca cu paine graham prajita in ulei de banane cu apa si chiftele de anton si cu niste sarmale si cu o icoana.

| Czegenyi_Diana_Elisabeta_1969 a răspuns:

Am o pungade grasime pe pleoapa cum sa o elimin ìn mod natural