anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am suferit o lovitira foarte puternica in ochi, cu un obiect dur (dalta), care mi-a cauzat dureri intense, tumefierea pleoapelor si pometelui, contuzii si hemoragie. La controlul oftalmologic nu mi-a depistat nicio leziune majora, desi globul a fost lovit in mod direct de dalta. Mi-a fost prescrisa o medicatie antiinfectioasa, cu recomandarea evitarii efortului. Este ochiul atat de rezistent? Sau problemele vor aparea de-acum incolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Cine poate sti cum va reactiona ochiul tau? Tu ia de bun ceea ce ti-a spus oftalmologul, care este mai priceput decat noi, care dam cu presupusul! Probabil el stie ca daca nu s-a desprins retina si vezi bine, pronosticul este bun!

| blondys a răspuns:

Aucistraight face
nasol rau de tot!
eu am avut o colega care si-a bagat lipici in ochi si daca nu se ducea urgent la spital, la Pitesti, nu mai vedea cu acel ochi.
Dar si acum se mai plange ca o dor ochii... cel mai bine e sa nu te joci cu asta si sa faci niste controale serioase! bafta:*!