anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am suferit o lovitira foarte puternica in ochi, cu un obiect dur (dalta), care mi-a cauzat dureri intense, tumefierea pleoapelor si pometelui, contuzii si hemoragie. La controlul oftalmologic nu mi-a depistat nicio leziune majora, desi globul a fost lovit in mod direct de dalta. Mi-a fost prescrisa o medicatie antiinfectioasa, cu recomandarea evitarii efortului. Este ochiul atat de rezistent? Sau problemele vor aparea de-acum incolo!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Globul ocular nu este foarte rezistent, dar in cazul tau nu a fost astins. Daca oftalmologul nu a gasit leziuni, asta inseamna ca ai avut noroc si nu nu vei avea probleme de-acum inainte.

| anad a răspuns:

Da, e bine sa ai si parerea unui alt medic care sa confirme diagnosticul si medicatia. Sigur medicul te va tine sub observatie si te va chema la control periodic tocmai pentru a depista la timp daca va interveni pe parcurs vreo problema. Sanatate!

| denisa20 a răspuns:

Daca doctorul a zis ca nu sunt probleme majore inseamna ca nu e nimic grav dar pentru orice siguranta mai bine mai du-te si la alt medic.