| tomita2011tomi a întrebat:

Am temperatura corpului de 35.6- 35.9, cateodata urca la 37 apoi coboara, sunt de o saptamana racita si medicul mi-a spus "probabil bronsita"repaus la pat si tratament. ce ma ingrijoreaza este temeratura. Multumesc pentru cei care imi rapund.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu ai o temperatura care sa te ingrijoreze. Normal si cand esti sanatoasa variaza putin in tipul zilei, in functie de starea de activitate, oboseala, foame, etc. iar 37 de grade nu-i mult.
Daca ai infectie in gat atunci este o alta problema, sa nu fie streptococ sau alta bacterie, poti sa te "insanatosesti" dar microbul sa ramana in tine, asta poate sa se "stabileasca" in orice parte a corpului si sa te trezesti peste ani cu reumatism, inima slabita, ficat in pioneze sau cine stie ce alta problema.
Sfatul meu este sa ii ceri medicului de familie sa-ti faca o trimitere sa-ti faca analiza pe exhudat faringian (cred ca asa ii zice, ma cam lasa memoriahee hee ).
Daca nu-i asta, atunci repaosul la pat, cu ceaiuri, supica si altele te va pune pe picioare cat de iute.

| unCalutz a răspuns:

Sa iti spun cevahappy
Temperatura normala a corpului este de 37 grade Celsius.

| Allkin a răspuns:

Salut.Valorile mai mici de 36, 1 pot indica mai multe afectiuni sau dezechilibre ale functiilor organismului.
Sfatul meu este sa incerci sa tratezi deocamdata bronista de care a zis medicul, bea multe lichide calde si dupa ce te vei insanatosii verifica iar temeperatura.
Daca ramane la fel de scazuta fa inca un control medical deoarece poate fi vorba de alte afectiuni ca hipotiroidismul sau homeostazie.Deasemenea incearca sa eviti si stresul.Bafta!