Nu stiu daca drojdia ajuta la ceva, dar uite cum fac eu: mama imi incalzeste (fierbe) intr-o oala ceai de musetel. Cand e gata, stau cu fata deasupra lui cu un prosop pe cap(aburii deschid porii si ajuta!) Apoi, cu un tifon imi stoarce toate punctele negre. Te dai la sfarsit cu crema si astepti o zi sau doua. O sa vezi ca merge Succes!
Da, drojdia de bere e foarte sanatoasa! Si este foarte buna nu doar pentru revigorarea si detoxifierea organismului ci si pentru tratarea a numeroase boli. Datorita continutului bogat de vitamine si minerale, drojdia de bere mai este folosita in diete de slabire si in tratamente cosmetice.
Drojdia de bere este un medicament universal si un aliment miraculos, care trateaza o multitudine de afectiuni. Este usor asimilata in organism si are efect regenerator. Ajuta organismul sa ramana tanar si activ. Este un ingredient esential pentru un ten sanatos si par stralucitor. Ajuta si in dietele de slabire, fiind foarte satioasa.
Poti citi mai multe aici: http://sanatate.acasa.ro/......39426.html
RENUNTA! drojdia nu face bine la nimic, o prietena de-a mea a avut o gramada de cosuri pe fata si intr- 0 luna a scapat, si sa-ti zic cum:
- nu bea lapte
- bea 1, 5 pe zi de apa
- legumele si fructele, ajuta
asa am facut si eu, n-am niciun cos, decat pe nas
Bafta!
aurel20 întreabă:
anonim_4396 întreabă: