Da,da, cat mai multa inghetata si ciocolata!
Ca sa pui la loc, ce ai pierdut luna trecuta!
Macar sa imi permit cate o gustare dulce de 3-4 ori pe saptamana e normal?
Ia-o incet. De la a nu manca deloc la de patru ori pe saptamana e cam mult. Mananca mai putina, doar cand ii este foarte pofta. Spre exemplu, poti manca la cateva zile o inghetata, iar ciocolata cat mai rar poti. Daca incepi deodata cu multa ciocolata si inghetata e rau.
Sigur, chiar in fiecare zi: 1 inghetata si 1 cicolata!
Cat despre permis, intreaba-ti parintii, ca de la ei primesti banii cu care le cumperi, nu?
Daca vei începe sa mănânci 3-4 gustări pe saptamana gen înghețată sau ciocolată te vei ingrasa la loc. Dieta prin înfometare nu e recomandată deoarece când începi sa mănânci ca inainte vei deveni intr-un timp scurt ca inainte, poate chiar mai grasă.De la o înghețată pe saptamana nu te vei ingrasa, dar la 3-4 da.
Înlocuieste dulciurile cu fructe, batoane din cereale sau alune.
Daca vrei sa te menți, dar totusi dulciurile te tentează poți mânca 1-2 patratele de ciocolata pe saptamana, in special ciocolata neagra(nu e atât de bogata in calorii).
Eu când aveam pofta de dulce mestecam mâncarea si dupa o scuipam.
M-a ajutat...Nu m-am înfometat, mâncăm mesele principale si multe fructe,făceam asta doar cu dulciurile.
Dar orice ai face nu începe iar cu dulciurile, vei regreta.
Salut,da iti poti permite sa mananci ciocolata sau inghietata de mai imulte oripe saptamana dar trebuie sa ai grija deoarece daca ai sa incepi sa mananci dintr-o data o sa ti se faca rau asa ca nu incerca sa mananci foarte multa si incearca sau ciocolata pentru ca vei pune la la loc toate kilogramele pe care le-ai dat jos si de asemenea incearca se mananci de 3 ori pe zi (mancare cat se poate de sanantoasa) dar sa nu mananci foarte mult, sa eviti prajelile si sa bei multa apa (dar nu dupa masa deoarece apa dupe ce ai mancat ingreuneaza digestia) se daca vrei ca rezultatul tau sa fie mai rapid decat este ai putea incerca sa faci sport.