| maricel a întrebat:

Am tras curent la dantura, si am o durere persistenta. Ce calmant sau tratament imi puteti recomanda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| chibiusa a răspuns:

Baga o tigara in ureche

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Un pipi de rechin!

| yellowalien a răspuns:

Exact ce a zis chibiusa: colega mea de camera isi baga o tigara in ureche si o aprindea, iar durerea se mai estompa. Acum nu stiu daca e vorba de efectul placebo sau chiar are o explicatie, dar poti incerca, nu ai ce sa patesti rau. Oricum, daca te doare, se umfla si faci infectie, ia antibiotice (amoxacilina se ia de obicei pentru abcese, infectii dentare) si prezinta-te la un control stomatologic cat mai repede! Nu e de joaca cu durerile astea de dinti... Totusi iti doresc sa fie ceva minor si sa n-ai parte de complicatii happy

| Cristina_4016 a răspuns:

Algocalmin fiola sau nurofen, in privinta tratamentului.hmm.depinde cat de tare te-a tras curentul. consulta un medic