Întrebare recomandată | EmilTraian95 a întrebat:

Am trecut de pubertate de ceva vreme dar inca mai am urme de la coşuri pe fata. cum scap de ele? zineryt e bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu vreau sa te ingrijorez dar in functie de organismul tau poti avea si la 20 de ani.Sau chiar mai mult.Indiferent ce anume folosesti.

| FemeiaPisică a răspuns:

Da, este bun și Zineryt dacă este recomandat. Dar, este bună și crema de gălbenele!

| PedoBarbie a răspuns:

Coşuri poţi avea şi la 40 de ani. Tu ai 19.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Du-te la dematolog.

| Somebodyღ a răspuns:

Da, este foarte bun

| r1NoVaCu a răspuns:

Uite, zyneritul este foarte bun, secretul este sa te faci cand ai timp liber chiar si din 10 in 10 minute daca poti. Cu cat te faci mai mult cu atat trec mai repede cosurile. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu!

| VictoriaSiAtat a răspuns:

Cumparati o crema anti cosuri

| TwilightAndreea2000 a răspuns:

Zineryt e bun, l-am folosit si eu, doar ca am renuntat la el pentru ca mi-a uscat pielea. Zynerit-ul usuca cosurile, dar in acelasi timp si pielea. Sfatul meu este sa te duci la o farmacie sau la un medic dermatolog sa ceri o crema/un tratament eficient!happy

| Andra442 a răspuns:

Bună! Și eu am folosit Zineryt-ul însă nu a avut nici un efect pozitiv. Te-aș sfătuii să mergi la un doctor dematolog, ți-ar prescrie ceva potrivit pentru problema ta. Mult succes!

| DaraMonica a răspuns:

Daca sunt urme, si nu cosuri, ai putea incerca sa-ti dai seara, pe pielea perfect curata cu ungunet de rostopasca. E ieftin si il gasesti la farmacie. Ar putea sa apara rezultate, succes! happy