anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trecut printr-o faza mai putin placuta astazi. Stateam cu mama mea de vorba, si dintr-o data a inceput sa imi spuna ca m-am ingrasat, dar in acelasi timp am mai slabit in unele parti ale corpului dar nu ma vad cand sunt in picior. Ca ea e mai slaba ca si mine si bla bla. Eu am ramas socata de ce mi-a zis pentru ca eu nu ma vad la anii mei, asa grasa cum m-a descris ea astazi. Am 53 de kg. Si ea are 52, asta nu inseamna ca vezi Doamne are dreptul sa spuna asa ceva. Voi ce parere aveti?! Intr-adevar sunt putin mai mare in picior zic eu, de la alergat si sporturile ce le-am mai facut. Pentru ca am facut si inot. Dar nu stiu cum sa slabesc din partea aia, sa fie si vizibil. Mai ales ca mai plec si la mare peste o luna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca nu ar trebui sa slabesti, ci din contra, sa te concentrezi pe partea superioara a corpului, sa pui muschi. Din moment ce zici ca picioarele se vad mai groase din cauza ca ai facut mult sport, ar trebui sa echilibrezi situatia prin masa musculara in partea de sus. Si ar trebui sa eviti sa porti pantaloni mulati in culori deschise (care scot si mai tare in evidenta picioarele groase), poarta de culoare inchisa, iar acum ca e vara - rochii, fuste, toate ascund picioarele groase. Pe de alta parte, o alta posibilitate ar fi sa ai celulita in zona aceea. Depinde foarte mult de dieta ta, de cat junk food consumi zilnic/saptamanal. Ca fix spre zona soldurilor si coapselor se duc grasimile alea nocive. Insa, stii cum e: critica mamei tale poate veni si dintr-o usoara invidie pe faptul ca esti tanara, ai pielea fara riduri, esti frumoasa, si ea simte ca se ofileste. Cam toate mamele de fete trec printr-o criza de genul asta la un moment dat.

15 răspunsuri:
| WeaponGirl a răspuns:

Bine zici... laughing

| R100 a răspuns (pentru WeaponGirl):

Tu, trebuia sa raspunzi la intrebarea postata de mine, nu sa aprobi pe unul si pe altul.

| R100 a răspuns:

Iesi tu, te rog frumos mai mult la aer si fa spor la fel de mult cum probabil te gandesti ca nici macar nu fac. Am pus o intrebare, tu ca persoana nici macar nu esti obligat/a sa imi raspunzi. Dupa cum am vazut, doar persoanele cu bun simt si in cunostinta de cauza raspund cu sfaturi, unele prietenesti si la subiect altele putin acide, ironice si pe langa subiect ( ceea ce nici macar nu ma intereseaza ). Da, am ramas socata pentru ca nu te simti bine daca propria ta mama sau orice coleg/amic s.a.m.d iti arunca 2, 3 cuvinte ce se leaga de propria ta persoana ( cum esti, cum gandesti si ce faci ) cam asa m-am simtit eu.

| R100 a răspuns:

Grija ta e ca plec eu la mare si ca am 16 ani?! Probabil trebuia sa citesti mai cu atentie. Am cerut un sfat util in problema " picioarelor " si a alimentatiei mai usoare ( cum sa ma organizez cu mancatul ). Nu era o forma de lauda ca am facut sport, e o ambitie ce altii nu o inteleg. Si am precizat din start ca am facut sport pentru ca dupa, comentariul tau era referitor la activitatea mea scazuta de sport. Si de aia e bine sa iau totul in calcul din prima.

| WeaponGirl a răspuns (pentru R100):

Si totusi care e șocul? thinking Că ți-a spus mama ta că e mai slabă cu un kg ca și tine? Și dacă e așa care e problema? Nu ai cum să slabești la picioare, e normal să le ai așa dacă ești sportivă...și eu au picioarele mai groase de la sport ( ambiția aia pe care" unii nu o înțeleg", bine că o înțelegi tu la 16 anilaughing ). Cat despre greutate: ar fi trebuit sa spui și înalțimea pe care o ai, înainte să își dea "persoanele cu bun simț" cu părerea, pentru că din cate știu eu greutatea ideală se determină în funcție de înalțimea pe care o aiwinking că dacă ai un metru și-un creion și 53 de kg...s-ar putea să fi și grasă, dar nu a ținut nimeni cont de asta că doar deah, nu-i doare mana să scrie vorbe frumoase ( totul pentru amarata aia de fundalaughing ). Șiiiiii: @daemonnaxxx "critica mamei tale poate veni și dinntr-o ușoară invidie"? B i t c h please! big grin În loc să o aprecieze pe mama sa ca îi atrage atenția ca se îngrașa tu o întorci împotriva ei, ca doar la 16 ani, nu știe multe! Sunt convinsă ca mama sa nu a zis asta cu răutate așa ca mai întreb înca o data: care e șocul? thinking

| WeaponGirl a răspuns (pentru WeaponGirl):

P.S. Am uitat ceva în legătura cu: "Tu, trebuia sa raspunzi la intrebarea postata de mine, nu sa aprobi pe unul si pe altul". Zici tu? big grin Site-ul ăsta îți da posibilitatea să răspunzi la orice comentariu, nu vad care e problema atata timp cat am aceasta optiune tongue Dacă era obligatoriu să îți răspund ție, nu cred că mai băgau admini și posibilitatea asta.winking

Blonduta mai esti. Mai bine stateai in banca ta, fara sa mai dai sfaturi si sa fierbi de ironica ce esti. Multumesc, de sfat.

| WeaponGirl a răspuns (pentru R100):

Îi dau dreptate înca o dată lui @bucsaru și îți spun că la varsta ta ar trebui totuși să gandești mai mult și sa te mai preocupe și dezvoltarea capacității mentale nu doar fizice! big grin

Asa am sa fac!

| CatzPopularity a răspuns:

O, voiam sa raspund si la "cum slabesc"
Incerci sa consumi numai fructe si legume si nu foarte des, faci exercitii si te intretii. Adica sa slabesti in loc sa te ingrasi. Daca slabesti 5 kg si te ingrasi 1 kg si apoi slabesti 9 kg si te ingrasi 3 kg nu te supara, ca e bine

| R100 a răspuns (pentru CatzPopularity):

Multumesc frumos pentru sfat

| AlinaAliii a răspuns:

Parerea mea este ca nu esti grasa la varsta ta, iar muschii pe care ii ai la picioare nu ai cum sa ii faci sa dspara, dar cand vei ajunge o persoana mai invarsta nu vei avea varice.